wanbound

Wanbound is je IT-afdeling op afstand!

Als Managed Services Provider biedt Wanbound (Est. 2002) haar klanten proactief beheer van de volledige IT-omgeving, voor een vaste prijs per maand.

Wanbound is je IT-afdeling op afstand!

Dé Moderne Werkplek is bij het team van Wanbound als vanzelfsprekend al helemaal ingeburgerd. Je vindt bij ons op kantoor geen papieren, geen grote computers en geen servers.

‘Eigenlijk dient ons kantoor als demo voor klanten. Iedereen werkt met een laptop en belt middels een softphone en een headset. Wij werken volledig in de cloud. Meer dan vijf jaar geleden zijn wij al overgestapt op Microsoft 365, waar alles in de cloud is ondergebracht en Microsoft je mailserver host. Dat heeft veel voordelen, want je kunt overal samenwerken met je collega’s in dezelfde bestanden en je mail. En stel: een klant raakt in Italië zijn laptop kwijt, dan kan hij daar een nieuwe kopen, kunnen wij het serienummer koppelen aan Microsoft en wordt daarna alle software automatisch ingeladen. Je kunt meteen weer aan het werk. Bovendien kunnen eventuele dieven niets met je oude laptop, want alles is versleuteld.’

Mede door de vooruitstrevende visie en werkwijze is Wanbound één van de koplopers in de markt, waarbij werken met de nieuwste software en oplossingen zorgen dat er een groot aantal klanten en werkplekken worden beheert.

https://www.wanbound.com/werkplek-van-de-toekomst/

Benieuwd naar ons kantoor en hoe we werken, kom langs voor een rondleiding en een kop koffie!

Neem contact met ons voor een (virtuele) afspraak.

Adres: Pompmolenlaan 7, 3447 GK Woerden Nederland
Telefoon: +31 88 771 0000
Mail: sales@wanbound.com