foto di vita

Fotostudio Foto di Vita
Ik ben Diana, professioneel fotograaf met een fotostudio in Woerden. Mensen zijn mijn inspiratiebron. Iedereen is mooi is mijn motto. Met veel liefde voor het vak maak ik foto’s van elke fase van het leven. Ik heb veel geduld en maak altijd zoveel foto’s als nodig is (en soms nog een paar meer) om een mooie reportage te krijgen. Of het nu gaat om newbornfotografie aan huis, een gezinsshoot in de studio of een trouwreportage op locatie, jij of jullie zijn het stralende middelpunt.

Zakelijke fotografie
Je kunt voor zakelijke fotografie ook terecht bij Foto di Vita. Onderschat niet hoe belangrijk een zakelijk portret is. Dat is de eerste indruk die mensen van je krijgen. Of dat is op social media of op de website, een portret is je visitekaartje. Ik denk graag mee over wat je wilt uitstralen op de foto’s, zoals kledingkeuze of kleur. Hetzelfde geldt voor bedrijfsreportages. Ook hier is het belangrijk dat je precies laat zien wat voor soort bedrijf je bent en welke sfeer er in het bedrijf heerst.

Senioren
Ik heb speciale aandacht voor ouderen. Ook zij verdienen een mooi portret. Voor nu, maar ook voor later. Ik heb vaak meegemaakt dat na een overlijden mensen bij mij komen met een pasfoto of een slechte foto met de vraag of ik er nog wat van kan maken…… Dat wil ik graag voor zijn, zodat je je (groot)ouders kunt herinneren zoals ze echt waren.

Je leven in beeld
Of ga nog een stapje verder, met het project “je leven in beeld” maak ik samen met een regisseur een film en fotoreportage over je leven door middel van een interview, fotoreportage en een bezoek aan een locatie uit de jeugd. Meer weten: www.jeleveninbeeld.com.

Als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen mag je altijd vrijblijvend een afspraak met me maken.

Diana Bekker
www.fotodivita.nl

Frank Financiële Huisarts