J’Adore by Proef en Plezier

Het was weer een feestje om mijn presentatie te doen tijdens het O2GH netwerk. En hoe leuk, ik heb ons nieuwe product J’Adore laten proeven. Het is natuurlijk wel wat vroeg 07.00 uur in de ochtend om aan een cocktail te gaan, maar netwerken is ook gewoon hard werken☺

J’Adore is een nieuw cocktail drankje op basis van wijn met een toevoeging van framboos en bessen. Als wijndrinker zal je de wijn niet herkennen qua smaak maar het is verfrissend, zeer fruitig, niet te zoet en prettig doordrinkbaar.  De kleur van het drankje is licht roze en de uitstraling van het blikje maakt je opslag verliefd en het bubbeltje maakt het extra vrolijk. Een ideaal drankje in de zomer en voor onderweg, op een festival of op een feestje.  Super leuk dat wij dit mogen vertegenwoordigen op de Nederlandse retail markt. Mocht je interesse hebben in J’Adore, ik kom graag met je in contact

J’adore Collectie – Fruity Heaven in the Bottle – J’adore Wine (drinkjadore.com).

Terug naar het ontbijt. Deze donderdag waren er ook nog gasten (1x per 3 weken zijn andere ondernemers van harte welkom) waardoor de ontbijttafel goed gevuld was met ondernemers uit verschillende bedrijven. Het was daarom een gezellige en soms wat chaotisch geheel maar dat maakt O2GH juist een zoveel leuker business-ontbijt dan andere. Na het gebruikelijke programma en dat de gasten zich hadden voorgesteld was het mijn beurt voor de presentatie. Deze presentatie verliep wat anders dan ik mij had voorgenomen. Ik had een presentatie voorbereid waarbij ik mijzelf wilde presenteren voor de ideale wijnpartner voor de Horeca. Maar bij het schenken van de J’Adore kwamen er zoveel vragen en reacties dat mijn tijd hierin volledig werd opgeslokt. En dat vond ik juist alleen maar leuk.

Ik heb mijn verhaal mogen vertellen over J’Adore en dat wij als Retailpartner doen en welke route we nemen om dit drankje zichtbaar te krijgen bij onze (toekomstige)klanten. Bij het proeven kwamen de meningen en daarbij heb ik gelukkig geen negatieve klanken gehoord, natuurlijk wel kritisch en dat mag natuurlijk en daarbij ook gelijk de feedback dat het voor jongvolwassenen zeker een lekker drankje is. Iedereen begreep dat het in de smaak zal vallen in de doelgroep.  Het was weer een geslaagde meeting met elkaar en leuk om zo mijn nieuwe product onder de aandacht te brengen. En zo gaan we lekker door met J’Adore.

Proef & Plezier
Marcel Oostendorp
info@proefenplezier.nl
06 – 51 41 42 32
www.proefenplezier.nl