Presentatie Skinbodycare

Tijdens het Ondernemers Ontbijt Groen Hart heb ik over Skinbodycare een presentatie mogen geven.

In mijn presentatie heb ik verteld wie ik ben, waar ik vandaag kom, waar ik voor sta en wat ik doe en vooral de voor en na foto’s laten zien van de huid verbeterende behandelingen.

Ik zit gevestigd met mijn salon in At te Clinic op de Wipmolenlaan 1. Hier sta ik voor laagdrempeligheid, veel vakkennis door mijn leergierigheid en trainingen en leg ik alles in Jip en Janneke taal uit.

Ik werk voornamelijk met de specialisaties Rode huid, Bindweefselmassages en Microneedling. Ook het verwijderen van storende cosmetische oneffenheden in de huid zijn aan bod gekomen die indien goedaardig allemaal weg gehaald kan worden door mij in de salon.

Tijdens de presentatie zijn we door middel van foto’s wat dieper ingegaan op de rode huid en wat we hier onder verstaan, dit zijn diffuse rode wangen, Couperose, eczeem en rosacea. De foto’s geven een beter beeld aan iedereen van wat dit is. Deze problemen zijn voornamelijk cosmetische problemen en niet voor iedereen storend.

Tevens waren er mooie voor en na foto’s van diverse behandelingen, zodat je een goed beeld kon krijgen waarvoor je naar mij zou kunnen komen of verwijzen.

Voor meer informatie www.skinbodycare.nl

Sandra Leeuwenkamp

Mobiel 06-53732549