Disclaimer

De website ondernemersontbijtgroenehart.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Ondernemers Ontbijt Groene Hart aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Ondernemers Ontbijt Groene Hart gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op ccaf.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door anderen worden gebruikt. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden bij de webredactie?

 

Colofon

De website ondernemersontbijtgroenehart.nl is ontwikkeld door Ondernemers Ontbijt Groene Hart in samenwerking met Budeco, een business development bureau dat zich specialiseert in online marketing en sales. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.