Ien laat je zien!

In de presentatie die ik mocht geven voor de leden van het netwerkontbijt heb ik werk laten zien en toegelicht van diverse opdrachtgevers. Ik heb een aantal A0 posters (buitenreclame) laten zien en besproken die ik heb vormgegeven voor opdrachtgevers uit Woerden, zoals: BOW, Linda Makelaardij en ‘De 24 uur van Woerden’.

Voor ‘de 24 uur’ verzorg ik alle communicatie-uitingen, zoals, flyers, posters, kleding, start- en finish borden, ledschermen voor de sponsoren, advertenties, loten enz.

Het vormgeven van magazins doe ik graag en dat heb ik afgelopen jaar mogen doen voor WoerdenSport. We hebben een prachtig magazin gemaakt over 100 jaar zwemmen in Woerden. In de presentatie heb ik daar een aantal spreads uit beproken. Een ander blad dat ik vormgeef is de ‘Thuispost’ van Stichting Thuishuis Woerden, dat twee keer per jaar verschijnt. Twee heel verschillende bladen met een eigen stijl in vormgeving.

Tot slot heb ik vertelt over een prachtig boek dat ik heb vormgegeven voor de stichting ‘Nooit voorbij’. Een boek met 15 verhalen van ouders die een kind hebben verloren. Het contact met de ouders en het vertalen van hun wensen naar een passende vormgeving maakte dit tot een bijzonder project.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
Informatie en een impressie van mijn werk vind je op 2ien.nl.

Ine van Leeuwen
mail@2ien.nl
06 1419 3827