Netwerken werkt!

Als ondernemer vind ik netwerken belangrijk en ik krijg er ook energie van. Ik doe dat op verschillende manieren en momenten. Zo is een vast moment de donderdagochtend. Ik ben dan aanwezig bij het Ondernemers Ontbijt Groene Hart (O2GH). We ontbijten met enthousiaste mensen die elkaar de business gunnen.

Afgelopen donderdag mocht ik mijn bedrijfspresentatie houden. Naast de leden hadden we dit keer ook gasten. We nodigen eens in de 3 weken gasten uit om kennis te maken hoe wij netwerken.  En als gast krijg je gelijk de gelegenheid om iets over je bedrijf te vertellen en aan te geven waar je naar op zoek bent. Wij zijn ervan overtuigd en hebben de ervaring dat iedereen een ruim netwerk heeft wat je kunt inzetten voor elkaar.

Mijn presentatie ging dit keer over een methodiek (PSYCH-K®) waar ik graag en succesvol mee werk om stress te verminderen. Bij een van mijn klanten (Ipse de Bruggen) heb ik de gelegenheid gekregen om een aantal sessies aan te bieden met deze methodiek bij een aantal medewerkers. Door een 0 en 1 meting eraan te koppelen kan ik een effect van deze methode laten zien. En ik kan je vertellen dat het effect geweldig is. Deze resultaten heb ik tijdens mijn presentatie getoond aan de O2gh leden en gasten. Wat dit netwerk me dan gelijk oplevert, is dat er naar mijn zoekvraag geluisterd wordt en iedereen actief aan de slag gaat om te onderzoeken of ze me kunnen helpen.

Naast het zakelijke aspect hebben we een leuke groep mensen bij elkaar. Zoals afgelopen donderdag verrassen we een teamlid met zijn verjaardag en besteden daar even aandacht aan met lekkernij gemaakt door Downies en Brouwnies waar we elke week ons ontbijt krijgen. Vol energie sluiten we af om 8:30 uur om nog even na te praten en aan het werk te gaan. We hebben nog een hele dag voor ons om te (net)werken.

Wil je meer weten of deze methodiek(PSYCH-K®) om snel minder stress te ervaren, neem dan contact met me op:
Dinga van Driel
dinga@drielinkcoaching.nl
tel: 06-41392994