Frank Financiële Huisarts

Wanneer je bij de huisarts komt, wil je graag goed geholpen worden. Belangrijk is dat de huisarts goed naar je luistert, kundige vragen stelt en de juiste onderzoeken uitvoert om tot de goede diagnose te komen en in goed overleg een plan te maken. Als Financiële Huisarts ga ik op dezelfde gedegen manier te werk en zorg ik er samen met jou voor dat jij financieel gezonder wordt en blijft. Voor een recept op maat ga je naar Frank Financiële Huisarts, je wilt tenslotte niet met het recept van je buurman naar de apotheek.

Ik help mijn relaties het leven te leiden wat ze willen leiden. Ik ben ervan overtuigd dat financiële rust leidt tot emotionele rust. Daarom bied ik mijn relaties inzicht en overzicht in verschillende situaties; lang leven, kort leven en een leven met arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Mijn dienstverlening bestaat onder andere uit het adviseren en bemiddelen in hypotheken, vermogensopbouw voor aflossing hypotheek, eerder stoppen met werken of een plezierige oude dag. Daarnaast verzorg ik alle mogelijke verzekeringen voor jou als ondernemer, voor jouw onderneming zelf, maar ook voor jou in privé.

Ga met mij in gesprek voor lagere kosten, betere dekkingen of meer rendement, maar bovenal dat je weer lekker kunt slapen.

Frank Suers

Financieel Planner

Frank Financiële Huisarts

0348-508174 / 06-24919819

frank@frankfh.nl

https://www.frankfh.nl

foto di vitaDefined Objects - Architecture