yogabycarola

YogabyCarola helpt om lichaam, geest en emoties meer in evenwicht te brengen door yoga, mindfulness, meditatie en ademsessies voor particulieren en bij bedrijven.

Te veel mensen ervaren stress. Ongeveer één op de zeven mensen kampt met burn-out klachten. Met yoga, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen leer je een goede balans te ervaren tussen wat energie vraagt en energie geeft.

Bij bedrijven werk ik met een wetenschappelijk model dat illustreert welke dagelijkse behoeften het brein nodig heeft om in topvorm te blijven. Yoga, meditatie, ontspanning en reflectie zijn hier onderdeel van. Een effectieve methode om de medewerkers fit, alert, gefocust en creatief te houden, zodat ze vitaler en veerkrachtiger worden. Bijkomende voordelen voor bedrijven zijn onder meer een hogere arbeidsproductiviteit, minder ziekteverzuim en meer werkplezier onder medewerkers.

Yoga is aandacht voor jezelf. Zet vandaag nog de eerste stap in de richting van een gezonder en bewuster leven door bewust te ademen, te bewegen en te ontspannen. Yoga is voor iedereen dus voel je welkom bij YogabyCarola, ook in de Studio aan de Leidekkersweg 2 in Woerden. Waar naast yoga, ook Epiphora en ademcoachsessies verzorgd worden.

Carola Pluut-Rijneveld

Van Eijk Advocatuurfoto di vita