Je Leven in Beeld

Elke donderdagmorgen ontbijt ik met een de ondernemers van O2GH (ondernemersontbijt Groene Hart) bij Brownies & Downies. En vandaag was het mijn beurt om de presentatie te verzorgen. Ik heb ervoor gekozen wat meer te vertellen over “Je Leven in Beeld”, waarbij ik samen werk met regisseur Martin Hamilton. Wij maken een film en fotoreportage over jouw leven, of dat van je ouders of grootouders natuurlijk. We doen dit in intervieuw-stijl waardoor je het verhaal niet helemaal zelf in 1x hoeft te vertellen, maar je hulp krijgt door de vraagsteller. In de montage wordt het verhaal omlijst door foto’s uit je eigen albums. Ook maken we opnames op locaties die voor jou en voor het verhaal belangrijk zijn.

Naast een film worden er ook foto’s gemaakt in mijn fotostudio en op locatie. Deze foto’s worden verwerkt in een mooi album. Dit alles doen we met veel liefde en geduld waardoor de film en het album een heel dierbaar naslagwerk zal worden voor de volgende generatie.

Je Leven in Beeld is onderdeel van Foto di Vita. Lijkt het jou ook leuk om het levensverhaal van jezelf, je ouders of grootouders te bewaren voor later, kijk dan eens op www.jeleveninbeeld.com of neem contact op met mij voor meer informatie.

Foto di Vita
Diana Bekker
06-1051340
diana@fotodivita.nl