5 jaar Ondernemers Ontbijt Groene Hart (O2GH)

02gh_reunieOndernemers Ontbijt Groene Hart bestaat 5 jaar. Dit heugelijke feit is onlangs gevierd met een heuse reünie. Leden en oud-leden kwamen bijeen bij MeetINoffice om dit heugelijke feit te vieren aan De Bleek 13. Om de feestvreugde te verhogen was spreker Niek van den Adel, positiviteitscoach, uitgenodigd om de ondernemers te inspireren in hun werk en de uitvoering daarvan.

Het businessontbijt O2GH is in 2011 opgezet door Edwin van Dorland van Viresto, Raymond Harmsen van Nomax Project, Dennis Maaswinkel van MeetINoffice en  Jolanda van der Spiegel van The Collections.

Het doel van het Ontbijt is dat ondernemers elkaars business leren kennen en dat zij, door deze kennis, elkaar introduceren bij relaties. Deze manier van netwerken levert de deelnemers kennis, kunde en omzet op.

Niek van den Adel heeft tijdens de reüniebijeenkomst de O2GH ondernemers voorzien van een extra stukje positiviteit. Niek, zelf gekluisterd aan een rolstoel na een crash met zijn motor, is een man die de ondernemers van O2GH en de reünisten tot tranen roerde met zijn eerste vraag: “Kunnen jullie allemaal even gaan staan, en weten jullie allemaal wel hoe bevoorrecht je bent dat je dit kunt?”

Niek gaf aan hoe positiviteit zorgt voor omzet, en dat daadwerkelijk aandacht geven aan de klant vanzelf zorgt voor een goede relatie en de daaropvolgende omzet.

Oprechte aandacht voor de klant/relatie… daar gaat O2GH voor in de komende tijd.