Drielink Coaching

Drielink Coaching.  staat voor :

 

  • Individuele coaching: het vinden van persoonlijk leiderschap, je kwaliteiten en talenten
  • Duo-coaching: denk hierbij aan collega’s, (zaken)partners, familie en buren  maar ook vrienden en natuurlijk je partner
  • Teamcoaching/-ontwikkeling: optimaliseren van samenwerking, communicatie, omgaan met conflicten, wat maakt ons een sterk team?
  • Teambuildingplus. met ons specifieke aanbod  leveren wij u een bedrijfsuitje waardoor u ook werkelijk aan het team ‘bouwt’.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in zowel marketing & sales als coaching. De combinatie van commerciële achtergrond, coachende grondhouding, professionele (gecertificeerde) coaching en ervaring in verschillende branches maakt dat ik breed inzetbaar ben voor coaching, training, workshops en begeleiding van verandertrajecten.
Opdrachtgevers zetten Drielink Coaching in omdat er vlot en resultaatgericht gewerkt wordt. No nonsens houding en krachtige methodieken maken een succesvolle match!

De persoon staat centraal en de onderste steen brengt ze naar boven, een goede mix van sympathie, invoelen, professionaliteit zijn steekwoorden die vaak uit de evaluaties van klanten naar voren komen.

Bij teamontwikkeling richten wij (altijd minimaal 2 trainers per groep) ons op het beter laten functioneren van het team of afdeling in de breedste zin van het woord. We werken met zeer effectieve en  resultaatgerichte methoden voor een betere samenwerking, communicatie, conflicthantering en teambuilding.

 

Het-Nieuwe-Werken Veel bedrijven richten zich op HNW. Hierbij wordt vaak m.n. de ‘harde’ kant ingericht terwijl de menskant minstens zo belangrijk is. Wij begeleiden medewerkers in dit veranderproces.