Veiligheids Concept MCM

Veiligheidsconcept MCM biedt een totaalconcept van advies, opleidingen en begeleiding op het gebied van veiligheid. Daarbij hebben wij drie expertises: verontreinigde bodem, bedrijfshulpverlening en veiligheidsadvies,inclusief speciale trajecten voor VCA gecertificeerde bedrijven.

Service op maat

U kunt ons inhuren voor grote en kleine klussen, van een uitgebreid plan bij bodemsanering tot advies bij een GWW-project en bijscholing voor BHV-ers. Wij werken voor bedrijven en organisatiesin uiteenlopende sectoren, van de bouw tot het verzekeringswezen. Elke van deze organisaties heeft specifieke, op de werkpraktijk toegesneden wensen. Daar sluit Veiligheidsconcept MCM bij aan met service op maat.

 

Expertise en netwerk

Veiligheidsconcept MCM heeft ruim 30 jaar ervaring in de veiligheidsbranche, en wij hebben kennis en expertise in huis op alle relevante terreinen. Ons team bestaat uit twee veiligheidskundigen aangevuld met professionele administratieve ondersteuning. Wij zijn even goed op de hoogte van de wetten en regels van de overheid als van de dagelijkse praktijk. Doordat wij een breed netwerk hebben van docenten, brandweerofficieren, arbeidshygiënisten, milieukundigen en veiligheidskundigen, zijn wij altijd flexibel en op korte termijn inzetbaar.

Visie

De naam van ons bedrijf, Veiligheidsconcept MCM, zegt het al: wij bieden onze klanten een totaalconcept, met een brede productenreeks en een unieke aanpak. Die aanpak kenmerkt zich door klantgerichtheid en kwaliteit. Deze twee speerpunten vormen dan ook de basis van al onze activiteiten.

De wens van onze klanten staat voorop. Wij starten altijd met een persoonlijke inventarisatie van wat nodig is. Bij elke vraag bieden wij dan ook een oplossing op maat, met oog voor de omstandigheden, de problemen en de mogelijkheden. Bovendien garanderen wij u dat elk advies dat wij bieden, het best mogelijke advies is in de gegeven situatie.

ien logo