Lodur Kunstzinnige therapie

Steeds meer mensen overleven kanker. Dat is geweldig nieuws! Maar het betekent ook dat er steeds meer mensen (en hun naasten), moeten zien om te gaan met de sporen die kanker achter laat. Dat is een hele klus!

Bij Lodur Kunstzinnige Therapie kun je terecht voor ondersteuning en begeleiding ná kanker. 64% procent van de mensen ervaart klachten nadat zij hun behandelingen bij kanker hebben afgerond. Denk aan extreme vermoeidheid, pijnklachten, emotionele klachten, relatieproblemen en er is vrijwel altijd sprake van angst voor de terugkeer van kanker. In de ziekenhuizen ligt de nadruk op het fysiek weer gezond worden en is er nauwelijks aandacht voor de psychosociale kant van kanker. Voor die kant is er Lodur Kunstzinnige therapie.

Met behulp van creatieve opdrachten leer ik jou hoe je zelf een positieve invloed kunt uitoefenen op je weg naar herstel. Ik geloof dat als je leert je grenzen aan te geven, jij je energie beter kunt verdelen en besteden aan de dingen die er voor jou écht toe doen.

Als je leert je gevoelens van angst te accepteren en te hanteren, dan kun je meer ontspannen in het leven staan en een leukere partner en ouder zijn voor je kinderen. Kortom; het verbetert je kwaliteit van leven!

Daarnaast kun je bij Lodur ook terecht voor creatieve workshops en cursussen op de grens van gewoon leuk tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar heb jij behoefte aan?