logo-lisanne

Lisanne’s Lashes and More:

Ik ben Lisanne, de eigenaresse van Lisanne’s Lashes & More in Woerden. Al heel erg lang ben ik gek geweest van alles wat met wimpers en wenkbrauwen te maken heeft. Ik had een fulltime baan in het onderwijs, dus veel tijd had ik er niet voor helaas.

Uit nieuwsgierigheid ben ik in 2014 toch een opleiding tot wimperstylist gaan doen. Ik vond het helemaal geweldig en ben aan de slag gegaan bij met familie en vrienden. Mijn ‘hobby’ liep steeds meer en meer uit de hand.

Elk jaar ging ik minder in het onderwijs werken en steeds meer ging ik thuis aan het werk. Er kwamen steeds meer opleidingen bij: lashliften, waxen, henna brows, russian volume wimperextensions en perfectie- trainingen.

Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen als juf, en mij helemaal te focussen op mijn eigen salon. Al snel kwam daar mijn eigen prachtige plekje: Voorstraat 3 in Woerden. Hier bied ik nu alles aan op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, waxen en ondertussen ook SPMU (Semi Permanente Make-Up) van de wenkbrauwen en eyeliners.

Ben je benieuwd geworden naar een van de behandelingen/ de salon of heb je een vraag?

Kom even langs, kijk op mijn site of stuur een berichtje!

Tot snel,

Lisanne

0648213516