logo-de-wisselzone

De wereld wordt iedere dag een beetje anders en als ondernemer en organisatie moet je daarin mee. Dat vraagt om ontwikkeling. Ontwikkeling van jezelf, je onderneming of je team. Wij helpen je bij het inzichtelijk maken van de drempels waar je tegenaan loopt, geven je handvatten deze aan te pakken en begeleiden je naar een succesvolle toekomst.

Wat is er voor nodig om in beweging te komen en jouw doelen te realiseren? Je potentieel te benutten, elke dag opnieuw? Wij helpen je om ‘van ambitie naar actie’ te komen.

Welkom in De Wisselzone. Hier stap je even uit de hectiek van je dagelijkse bestaan. En gun je jezelf de tijd om afstand te nemen en je op je toekomst te focussen. Hier sta je stil bij je doelen en dromen. Wat is er voor nodig om deze te realiseren? Hoe breng je wilskracht in balans met bevlogenheid? Het verschil maak je tijdens de wissels. Daarna is alles anders…

Onze naam wordt ook gebruikt in de triatlon-sport. De plek waar je verandert. In de triatlon van zwemmer naar fietser, of van fietser naar hardloper. En in jouw leven van beginnend naar ervaren ondernemer. De transitie vindt plaats in De Wisselzone. Elke verandering brengt nieuwe uitdagingen mee. Strategie, vaardigheid en focus zijn cruciaal. Pas zodra deze zaken in balans zijn, wordt het ondernemerschap een succes.

Onze aanpak is praktisch en gericht op de praktijk. Je wordt uitgedaagd om dingen te gaan DOEN waar je misschien al heel lang over twijfelt. Dat is vaak spannend, leuk en ongemakkelijk tegelijkertijd, en dat mag het ook zijn. Wij geloven dat je het snelst en meest leert in jouw eigen unieke situatie. We helpen je hier graag bij.