logo-leak_flow

ATEQ is al meer dan 40 jaar toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van revolutionaire lettestinstrumentatie! Onze instrumenten zijn universeel en inzetbaar op ieder lek- of flowtest vraagstuk. Wanneer het gaat om de dichtheid van een voedselverpakking die de houdbaarheid garandeert, de afdichting die uw kostbare parfum niet laat vervliegen of de check op dichtheid van de brandstoftank van uw auto. De mogelijke toepassingen zijn haast ontelbaar.

U onderscheidt zich door uw kwaliteitsniveau, ATEQ stelt u in staat dit meetbaar te maken en om te zetten naar waarde door gebruik te maken van onze meetgereedschappen.

Meetinstrumenten zijn in professionele toepassingen een extreem belangrijke bron van informatie. Beslissingen met betrekking tot goedkeur van uw producten, processen en/of systemen, zijn vaak gebaseerd op de meetresultaten die deze instrumenten genereren. Daarnaast wilt u natuurlijk continue uw bedrijfsprocessen onder controle hebben, uw kwaliteitsdienst is daar een evident onderdeel van. Dit stelt u in staat om aan de markconforme vereisten te voldoen maar ook uw resultaat en efficiëntie te verbeteren.

Wij helpen u nóg nauwkeuriger, betrouwbaarder, efficiënter, sneller en schonere kwaliteitscontrole toe te passen!

Neem contact met ons op via +31 85 077 83 82 of email ons op info@ateq-nl.com.

ATEQ We test, You produce.