Vloeren en gordijnen voor nieuw pand MeetINoffice

Omdat de behoefte aan congres- en vergaderlocaties in het midden van het land groot blijft, breidt MeetINoffice uit met een groot kantoorpand aan De Bleek 13 in Woerden. Dit leegstaande kantoorpand is van buiten helemaal opgeknapt. Een gedeelte is in gebruik genomen. In latere fases volgt de rest.

Het mooiste uitzicht van Woerden
Op de begane grond zijn kantoren, die verhuurd worden en flexplekken en een loungeruimte waar iedereen kan werken. Op de bovenste etage, vier hoog, is het restaurant EET gevestigd met een groot dakterras. Het restaurant loopt helemaal rond, met allemaal glas, waardoor je prachtig uitzicht hebt op Woerden en omgeving.

Vloeren egaliseren
Om het restaurant volledig open en rondom te krijgen, moesten wat ruimtes weggebroken worden. Daardoor ontstonden hoogteverschillen in de vloeren. Nomax Project heeft deze hoogteverschillen geëgaliseerd en vinylstroken gelegd. Verder zijn de trappen naar beneden toe gestoffeerd en is de derde etage voorzien van tapijttegels op vloeren en gordijnen. Hier zijn onder andere een plenaire ruimte van 200 m2 voor grote groepen en zes subzalen voor kleinere gezelschappen. Ook gedeeltes van de 2de etage en de begane grond heeft Nomax Project voorzien van tegeltapijt.

Op de website van Nomax Project staan foto’s van het project bij MeetINoffice.