Uw eigen Social Media Policy / Gedragscode

Tijdens de ontbijtsessies van O2GH, maar ook tijdens de sessies die Budeco regelmatig verzorgt voor zeer diverse organisaties en deelnemers praten we regelmatig over Social Media. Niet alleen over het hoe en waarom, maar juist ook over de te bereiken doelstellingen. Het valt ons op dat veel mensen op zichzelf positief staan tegenover het gebruik van Social Media door hun organisatie en hun medewerkers, maar dat ze ook het gevoel hebben dat het nuttig zou zijn om een handvat te hebben bij het gebruik. Wat mag wel en wat mag niet? Wat wil de organisatie stimuleren? Hoe moeten medewerkers omgaan met Social Media tijdens werktijd?

Eigenlijk zijn er helemaal niet zoveel dingen echt nieuw (dat je geen bedrijfsgeheimen mag lekken staat vaak ook al in je arbeidsovereenkomsten), maar we begrijpen ook dat het soms handig kan zijn om een social media policy of gedragscode te hebben. Daarom hebben we -voor organisaties die in beginsel positief staan tegenover het gebruik van social media door hun medewerkers- een social media gedragscode generator gemaakt.

U vult een aantal velden in met gegevens over uw organisatie, u beantwoordt een paar eenvoudige vragen en maakt een paar keuzes. Vervolgens krijgt u per mail een kant en klare Gedragscode Social Media specifiek voor uw bedrijf. Die kunt u zo ‘uitrollen’, maar uiteraard ook nog naar wens aanpassen als u daar behoefte aan heeft.

En wat dat kost? Helemaal niets!

Maak hier uw Social Media Policy!

Wilt u vanuit uw eigen doelstellingen op een gefundeerde, maar ook praktische manier kijken naar wat sociale media voor uw organisatie kunnen betekenen en op welke manier u daar het beste mee om kunt gaan? Schrijf u dan nu in voor onze training Business development met social media!
Wilt u weten wat weten wat Budeco nog meer voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Budeco.