Het is echt allemaal waar wat ze vertelt!

@Ametista Uitvaartbegeleiding presenteren tijdens het Ondernemersontbijt Groene Hart is elke keer weer leuk. Deze keer vertelde ik natuurlijk over de kernwaarden van Ametista en de intensere samenwerking met Esther sinds dit voorjaar.
Ik vertelde ook wat het betekent om 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar te zijn en hoe je dag, avond, nacht na een melding van overlijden er ineens anders uitziet.
Na een melding van overlijden gaan wij “aan” en we gaan niet meer “uit” tot na de uitvaart.

In de periode tussen de melding en het afscheid zijn we er voor de familie, we gidsen hen door deze moeilijke periode heen, adviseren ze en nemen zorgen uit handen daar waar wenselijk. Bevlogen kan ik keer op keer weer vertellen over mijn vak en mijn bedrijf.

Van een aantal mede-ontbijters hebben we de afgelopen jaren het vertrouwen gekregen ze te ondersteunen bij een verlies in hun eigen kring… zij zaten instemmend mee te knikken bij mijn verhaal.

Een van hen voegde aan het einde toe “ En het is echt allemaal waar wat ze vertelt!” Een mooier compliment kun je niet krijgen.

Wil je meer weten over het ondernemersontbijt of een keertje mee als mijn gast, neem gerust contact met me op. Ook als je meer wilt weten over Ametista Uitvaartbegeleiding uiteraard.

Nicole Fazzi
Ametista Uitvaartbegeleiding
nicole@ametista.nl
0621897488