Projectpresentatie O2GH

Als mede oprichter van het Ondernemers Ontbijt Groene Hart (O2GH) ontbijt ik al ruim 13 jaar ongeveer zo’n 37 keer per jaar op de donderdag in Woerden. Mijn wekker staat dan om 5.15 uur zodat ik uiterlijk 6.30 uur in Woerden ben. Het geeft mij na al die jaren nog steeds energie om onderdeel te zijn van een fijne groep ondernemers die bereid zijn om elkaar te helpen, te motiveren en te inspireren.

Normaal gesproken komen we samen bij de Brownies & Downies in Woerden waar er altijd een heerlijk ontbijt voor ons klaar staat, maar deze keer niet. Deze keer hadden we een uitstapje naar het bedrijf van 1 van onze leden Veiligheidsconcept MCM. Het is leuk om af en toe een uitstapje te maken naar een andere locatie wat weer een andere dynamiek geeft aan ons netwerkontbijt.

Nadat we met elkaar gedeeld hadden wat de hoogte en/of dieptepunten waren van de afgelopen week en we besproken hadden wat men voor elkaar heeft kunnen betekenen was het mijn beurt om een presentatie te houden. Om de andere ondernemers nog meer inzicht te geven in de manier van werken had ik er nu voor gekozen om het proces van een mooi gerealiseerd project van begin tot einde inzichtelijk te maken.

De Vereniging Openbaar Onderwijs ging verhuizen van Almere naar Bussum waarvoor Nomax Project & Partners het inrichtingsconcept heeft mogen ontwerpen en het volledig turnkey heeft gerealiseerd.

Het project voor VOO startte met het ontruimen van de oude locatie in Almere. Nomax Project regelde de tijdelijke opslag van de inboedel. In samenwerking met Interior People hebben we een interieurconcept ontworpen waar ontmoeten centraal staat. De nieuwe locatie is totaal gestript en weer volledig opgebouwd: wanden, plafonds, nieuw toilet, aanpassingen aan de E-installaties, de luchtbehandeling en data-aansluitingen. Verder is de keuken verplaatst en compleet vernieuwd.

Door het traject vanaf de 3D-ontwerpen tot het beeldmateriaal van het verbouwingsproces en uiteindelijk het prachtige resultaat in een presentatie overzichtelijk te bespreken, geeft dat weer nieuwe inzichten voor de andere deelnemers aan het netwerkontbijt. Ze krijgen een nog beter beeld van welke klanten goed bij Nomax Project passen en met wie ze mij in contact kunnen brengen.

Ben je nieuwsgierig naar het volledige project met de beelden van het eindresultaat? Zie daarvoor de link naar dit project op onze website:

https://nomaxproject.nl/project/inrichtingsconcept-vereniging-openbaar-onderwijs-is-klasse/  

Raymond Harmsen
Nomax Project & Partners
raymond@nomaxproject.nl
0613441101