Surelock

De voordelen van het internet wegen in alle opzichten op tegen de nadelen van het internet. Mogelijkheden voor internationale handel, efficiëntie door automatisering & decentralisatie zijn slechts enkele voorbeelden van de enorme revolutie die het internet teweeg heeft gebracht. De nadelen lijken pas sinds een veel kortere periode zichtbaar. Identiteitsfraude, oplichting & datalekken zijn de laatste maanden constant in het nieuws. De georganiseerde misdaad verkoopt geïnfecteerde computers, verkoopt creditcard gegevens & verkoopt paspoorten en identiteitskaarten. Waarom? Blijkbaar omdat het makkelijk en lucratief is.

Met de snelheid waarop onze digitale snelweg terrein wint is er geen weg terug. En wat Surelock betreft hoeft dat ook helemaal niet. Wat wel noodzakelijk is, is dat de gebruiker de fundamenten van databeveiliging leert. Elke ondernemer doet immers altijd de deur op slot, of het alarm aan wanneer zij na een lange dag naar huis vertrekken. Als een soort automatisme. Waarom laten we dan wel met zijn allen de digitale voordeur wagenwijd open staan?

Daarbij hebben we het niet over eentjes en nulletjes, niet over mensen met bivakmutsen of leren handschoenen, en al helemaal niet over groene terminals of wachtwoordkrakers. Hacken begint gewoon bij Google en jezelf ertegen beschermen is net zo makkelijk. Surelock helpt MKB-bedrijven zich te wapenen tegen cybercriminaliteit door middel van praktische oplossingen.